Economía y negocios

CiU i PPC acorden valorar la continuïtat de l'euro per recepta a partir del 2013

CiU i PPC han acordat iniciar un procés d'anàlisi dels efectes que l'euro per recepta i l'increment del copagament estatal farmacèutic tindran sobre les finances públiques, amb el compromís de "valorar la continuïtat de la taxa catalana" a partir del 2013

Torna a funcionar la pinça. CiU i PPC han acordat iniciar un procés d'anàlisi dels efectes que l'euro per recepta i l'increment del copagament estatal farmacèutic tindran sobre les finances públiques, amb el compromís de "valorar la continuïtat de la taxa catalana" a partir del 2013.

La decisió es prendrà en el marc dels pressupostos de l'any que ve i d'acord amb els objectius del dèficit. Els dos grups han pactat una proposta que descarta la supressió immediata de l'euro per recepta -com fins ara demanaven els populars- i insta el Govern a avaluar l'eficàcia de la taxa durant els propers mesos. El suport de CiU i PPC assegura que la proposta sigui aprovada aquesta tarda. Convergència també ha arribat a un acord amb Incitiativa pr Catalunya per reclamar al Govern que en un termini màxim de sis mesos presenti un Pla Nacional contra el frau fiscal. Una proposta de resolució conjunta que fixa l'objectiu de reduir un 10% de manera anual el frau fiscal a Catalunya.

Más información

Aquestes són dues de les sis transaccions que han pactat els grups per debatre aquest dijous a la tarda durant la segona jornada del debat sobre la tercera onada de retallades del Govern.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00