Últimas noticias Hemeroteca

Martes, 07 de Febrero de 2023

Otras localidades

Artur Mas obre la porta a noves retallades

El president de la Generalitat no descarta ja una nova tisorada a curt termini per complir amb el dèficit que exigeix Mariano Rajoy a les autonomies

Això sempre i quan, diu Mas, que el govern central prengui la iniciativa i imposi els ajustos que des del seu punt de vista són necessaris a tota Espanya.

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha avisat Mariano Rajoy que Catalunya té "difícil anar més enllà" en l'ajustament "d'alguns àmbits". És per això que ha exigit a Rajoy que, si ha d'ordenar una nova onada de retallades, se centri en ajustar la despesa relativa a l'administració de l'Estat i no de les autonomies. I és que el president català considera que el govern espanyol encara "té marge" per retallar i fer ajustos que Catalunya ja ha posat en pràctica. "L'esforç l'hem de fer tots, i no només uns", ha advertit Mas, que a més, ha considerat que "el que no s'entendria és que se'ns obligués a fer un esforç addicional si el govern espanyol no fa l'esforç que ha de fer i fins ara no ha fet".

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?