Economía y negocios

Artur Mas obre la porta a noves retallades

El president de la Generalitat no descarta ja una nova tisorada a curt termini per complir amb el dèficit que exigeix Mariano Rajoy a les autonomies

Això sempre i quan, diu Mas, que el govern central prengui la iniciativa i imposi els ajustos que des del seu punt de vista són necessaris a tota Espanya.

Más información

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha avisat Mariano Rajoy que Catalunya té "difícil anar més enllà" en l'ajustament "d'alguns àmbits". És per això que ha exigit a Rajoy que, si ha d'ordenar una nova onada de retallades, se centri en ajustar la despesa relativa a l'administració de l'Estat i no de les autonomies. I és que el president català considera que el govern espanyol encara "té marge" per retallar i fer ajustos que Catalunya ja ha posat en pràctica. "L'esforç l'hem de fer tots, i no només uns", ha advertit Mas, que a més, ha considerat que "el que no s'entendria és que se'ns obligués a fer un esforç addicional si el govern espanyol no fa l'esforç que ha de fer i fins ara no ha fet".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00