Sociedad | Actualidad

Una vintena de detinguts en un dispositiu contra el top manta a Cambrils

En el transcurs de l'actuació, sis agents dels Móssos d'Esquadra van resultar ferits

(ACN)

En total es van decomisar més de 600 objectes falsificats

Continua la lluita contra la venda il·legal de material pirata a la Costa Daurada. Un dispositiu amb prop de 50 policies dels Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Cambrils han detingut aquesta passada nit 19 persones, que presumptament estaven venent productes falsificats.

En total però, els agents van comptabilitzar més d'un centenar de venedors. La operació va ser espectacular, amb carreres, persecucions i fins i tot intents de fugida nadant cap a Salou, fet que va obligar a mobilitzar, fins i tot, el Servei d'Emergències Mèdiques, el SEM, per evitar algun possible cas d'hipotèrmia.

Más información

En el transcurs de l'actuació un grup de manters es van enfrontar a la policia, desmuntant tendals ubicats a la sorra de la platja i aprofitant els pals de ferro per agredir els agents. En total 6 van ser ferits de diversa consideració. L'operació es va saldar amb 19 detinguts. Se'ls imputa un delicte d'atemptat contra els agents de l'autoritat i desordre públic. La majoria tenen antecedents similars per delictes similars i també contra la propietat intel·lectual. L'operació també va servir per confiscar material falsificat, més de 600 objectes de moda.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00