Sociedad | Actualidad

Trias: "La gent hi ha de posar de la seva part i alguns desplaçaments s'hauran de fer a peu"

L'alcalde de Barcelona assegura que les Festes de la Mercè han desbordat totes les previsions d'assistència i recomana molta paciència i anar a peu per evitar els problemes de la vaga del metro i les aglomeracions en els actes festius

L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias(ACN)

L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, reconeix que la vaga del metro pot dificultar la Diada de la Mercè i recomana paciència i prudència. El batlle ha recomanat que la majoria de desplaçaments es facin a peu i ha assegurat que el consistori no reforçarà el dispositiu de seguretat, tot i que admet que pararà especial atenció amb les aglomeracions, com les que es van produïr a les projeccions de la Sagrada Família

Trias assegura que l'assistència als actes de la Mercè "ha desbordat totes les previsions" i ha fet una crida "al civisme i a la paciència" per la jornada d'aquest dilluns, a causa de la vaga del metro.

Más información

L'alcalde de Barcelona ha recomanat a la ciutadania que es prengui consciència que "molts desplaçaments s'hauran de fer a peu".

El batlle ha reconegut que més enllà de la vaga alguns actes han patit "aglomeracions", en especial les projeccions a la Sagrada Familia".

Trias ha dit que no es plantegen incrementar el dispositiu de seguretat, però si que ha explicat que pararan especial atenció "a les boques de metro, per evitar aglomeracions".

L'alcalde ha reiterat que l'actitud de l'Ajuntament de Barcelona contra la venda ambulat és decidida. Ha reconegut que l'objectiu d'acabar amb aquesta pràctica "no es fa en dos mesos o en un any". Però ha afegit que tampoc és cert el plantejament que "no es pot fer res".

En clau política, l'alcalde també s'ha referit a l'anunci del PP català felicitant la Mercè. Trias ha assegurat "que alguns ja estan en campanya" i "que cadascú pot treure les seves conclusions". "Després diuen que no s'han d'avançar les eleccions", ha ironitzat Trias.

El batlle també ha destacat la importància del debat de política general del Parlament d'aquest dimarts i ha dit que té l'aintenció d'anar-hi si l'agenda no li impedeix.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00