Últimas noticias Hemeroteca

Sábado, 25 de Enero de 2020

Otras localidades

El PSC remarca que no està per la independència

El Partit dels Socialistes busca frenar la caiguda que li atribueixen totes les enquestes insistint en la mateixa línia que ha agafat des de la manifestació de la Diada, deixant clar que no està per la independència.

El primer secretari del PSC, Pere Navarro /

Discurs molt crític de Pere Navarro amb Artur Mas. Diu el primer secretari dels socialistes que mentre creix l'ego messiànic del president el país acumula xifres cada vegada més negatives sobre l'atur, la pobresa i la justícia social.

Navarro assegura que el govern de Convergència i Unió treu profit de la mala situació del país enlloc de buscar una solució als problemes i es presenta com a garantia d'estabilitat davant l'extremisme que adopten convergents i populars.

"Ens oposem al nacionalisme separatista i temerari de Convergència i Unió i al nacionalisme separador i autoritari del Partit Popular", ha dit Navarro, que ha carregat contra CiU: "no s'hi val a criticar els atacs del PP perquè son i han estat els vostres socis de govern"

Pere Navarro s'ha reiterat en les crítiques al govern de CiU per voler celebrar una consulta il·legal i deixa clar que el PSC no està per la independència. El cap de llista dels socialistes parla d'avançar sense trencar. Aquesta és l'aposta del seu partit: una reforma de la Constitució que permeti més autogovern i la celebració d'un referèndum, això sí, com vénen dient, sempre dintre de la legalitat.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?