Directo

CONSEJO DE MINISTROS Más dinero contra la violencia machista y el programa para duplicar los cribados neonatales

Economía y negocios

Vueling anuncia 28 noves rutes des de Barcelona

Vueling connectarà Barcelona amb 100 destinacions a partir de la temporada d'estiu de 2013, gràcies al llançament de 28 noves rutes. Això comportarà la creació de 500 nous llocs de treball.

Serà el quart any consecutiu de creixement al Prat. Entre les noves rutes destaquen les de Londres-Gatwik, Luxemburg o Fráncfort. També hi haurà vols a més ciutats d'Alemanya, Itàlia, França o el Nord d'Europa. El president de la Generalitat, Artur Mas, aposta perquè Vueling es converteixi en l'aeorlínia catalana per excel·lència, un paper que havia d'ocupar Spanair: "ha de ser la companyia aèria que el nostre país necessita, després que altres aerolínies han fet apostes que no han reeixit"

Mas afirma que Catalunya "necessita vitalment" apostes com la de Vueling, "que confia en el territori" per ajudar al país a "guanyar la partida de la projecció internacional".

Per fer aquesta expansió, la companyia passarà dels 34 avions actuals als 43 i incorporarà 500 nous treballadors, entre pilots, tripulants de cabina i personal de suport.

Más información

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00