Miércoles, 31 de Mayo de 2023

Otras localidades

Vueling anuncia 28 noves rutes des de Barcelona

Vueling connectarà Barcelona amb 100 destinacions a partir de la temporada d'estiu de 2013, gràcies al llançament de 28 noves rutes. Això comportarà la creació de 500 nous llocs de treball.

Vueling anuncia 28 noves rutes des de Barcelona

Serà el quart any consecutiu de creixement al Prat. Entre les noves rutes destaquen les de Londres-Gatwik, Luxemburg o Fráncfort. També hi haurà vols a més ciutats d'Alemanya, Itàlia, França o el Nord d'Europa. El president de la Generalitat, Artur Mas, aposta perquè Vueling es converteixi en l'aeorlínia catalana per excel·lència, un paper que havia d'ocupar Spanair: "ha de ser la companyia aèria que el nostre país necessita, després que altres aerolínies han fet apostes que no han reeixit"

Mas afirma que Catalunya "necessita vitalment" apostes com la de Vueling, "que confia en el territori" per ajudar al país a "guanyar la partida de la projecció internacional".

Per fer aquesta expansió, la companyia passarà dels 34 avions actuals als 43 i incorporarà 500 nous treballadors, entre pilots, tripulants de cabina i personal de suport.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?