Directo

PEDRO SÁNCHEZ Sánchez se plantea si debe continuar como presidente del Gobierno: sigue la última hora en directo

Economía y negocios

Buscar el moment per subhastar Catalunya Caixa

El director general del Fons de Reestructuració Ordenada Bancària, FROB, Antonio Carrascosa, creu que la subhasta de Catalunya Caixa s'ha de fer l'abans possible però evitant el fracàs. Diu que cal esperar, ara no és el moment. Carrascosa ha estat aquest matí al Barcelona Meeting Point per parlar del "banc dolent" en una sessió d'IESE.

ACN

La subhasta de Catalunya Caixa s'ha de fer l'abans possible però ara no és el moment. És el què ha defensat el director de l'organisme encarregat de reestructurar el sector bancari, el FROB argumentant que el més convenient és esperar a què la situació econòmica i financera s'aclareixi: "Crec que s'ha d'aclarir una mica l'horitzó, cal tenir en compte les circumstàncies econòmiques, no es pot iniciar una subhasta que vagi a fracassar"

Per Antonio Carrascosa seria pitjor iniciar una subhasta amb el risc de fracàs que esperar uns mesos per tenir garanties que es podrà col.locar a un preu raonable, tot plegat per intentar, diu, recuperar tot el què es pugui de l'ajuda pública que l'entitat catalana rebrà.

Más información

El passat mes de juny, el Banc d'Espanya va decidir ajornar la subhasta de Catalunya Caixa a l'espera que es resolgués l'ajuda europea a la banca. Carrascosa ha confirmat que encara no hi ha data perquè es posi novament en marxa aquesta subhasta.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00