Economía y negocios | Actualidad

Serveis mínims pactats per la vaga general

Govern i sindicats han arribat a un acord per fixar els serveis mínims de cara a la vaga general de dimecres vinent. En el cas dels transports funcionaran un de cada tres en hores punta. A més es garanteix el funcionament de les Urgències i l'atenció als pacients ingressats als hospitals i un professor cada sis aules a les escoles

Els serveis mínims són pràcticament els mateixos que es van marcar en la última convocatòria de vaga. En el cas dels trens regionals, les rodalies i els autobusos funcionarà un 33 per cent dels serveis en els trams d'hores punta, que aquest cop es defineixen entre dos quarts de 7 i dos quarts de 10 del matí i entre dos quarts de 5 de la tarda i dos quarts de 9 de la nit.

Als centres d'atenció primària i als hospitals públics funcionaran amb normalitat les Urgències, les Unitats de Suport Vital i s'atendran els pacients ja ingressats i les operacions i tractaments no ajornables.

A les escoles d'infantil i primària almenys treballaran un professor per cada 6 aules i un directiu, mentre que a les escoles bressol ho farà un quart de la plantilla.

Más información

També es garanteix que hi hagi el personal necessari per atendre les trucades d'emergències i l'assistència als serveis bàsics. A l'administració catalana treballarà almenys una persona per unitat orgànica.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00