Sociedad | Actualidad

El Col·legi de Metges denuncia obstacles per part d' algunes mútues

Els metges de la sanitat privada alerten que algunes asseguradores estan posant traves o directament excloent alguns pacients a l'hora de fer determinades proves diagnòstiques

Els facultatius adverteixen que la forta competència entre les mútues per captar clients està fent que ofereixin assegurances molt barates però sense explicar la lletra petita.

La facilitat d'accés a les proves diagnòstiques i tractaments complementaris per als pacients son l'aspecte més valorat pels metges de la sanitat privada. Per això alerten que amb la crisis i l' augmentat de la competitivitat entre companyies, algunes mútues posen més obstacles a l'hora de fer determinades proves. El president de la secció d'assegurança lliure del COMB, Ramón Torné explica que s'ha de donar tots els serveis als pacients sense fer distincions.

Els metges recomanen que els usuaris tinguin clares les prestacions de les pòlisses que contracten. En una enquesta de satisfacció realitzada a 360 professionals de la sanitat privada, els metges també s'han manifestat molestos pel baix nivell de retribucions que els abonen les companyies.

Más información

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00