Sociedad

Herrera proposa una cimera amb la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca

El candidat d'Iniciativa per Catalunya, Joan Herrera, proposa una cimera de tots els partits polítics amb la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca per debatre sobre els desnonaments.

Joan Herrera demanava ahir a Rajoy i a Mas que a l'espera de la nova llei hipotecària no enviessin cap mosso o policia a desnonar. Avui, el candidat ecosocialista exigeix al candidat de CiU una resposta. També demana una cimera de tots els caps de llista amb la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca per tractar el drama dels desnonaments amb caràcter urgent.

Herrera té por de que el problema hagi saltat al debat per pur electoralisme: "Volem una cimera dels candidats i candidates, però no entre nosaltres, sinó amb la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca, potser és bo que es reuneixin, que els escoltin i que prenguin nota de les modificacions legals que s'han de fer, no sigui cas que ara amb situació d'urgència diguin que ho canviaran per en realitat fer un pedaç".

Más información

Són declaracions fetes a l'aeroport del Prat, on Iniciativa ha denunciat que els joves estiguin marxant per la manca d'oportunitats. Abans, les Joventuts del partit han fet un acte de protesta amb pancartes que deien: "No vull marxar fora a servir cafès".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00