Jueves, 28 de Septiembre de 2023

Otras localidades

Junqueras: "O som independents o ens fregiran"

El líder d'Esquerra Republicana remarca que la reforma Wert no és un fet aïllat i afirma que "cada cop més més evident que el govern espanyol ens vol abocar a una situació de misèria"

El líder d'Esquerra Republicana, Oriol Junqueras

El líder d'Esquerra Republicana, Oriol Junqueras / XAVIER SÁNCHEZ

Oriol Junqueras, en una entrevista a L'Hora L, ha destacat que "la gent està molt preocupada per amenaces com la de Wert" i ha situat aquesta reforma de l'ensenyament en un context general: "El problema és que aquesta gent vol fer-nos mal en tots els àmbits. En els impostos, les escoles, i gastant-se els nostres diners en autopistes sense cotxes i trens d'alta velocitat sense passatgers"

Pel que fa a les negociacions amb Convergència i Unió, el líder d'Esquerra no ha volgut donar detalls: "perquè els contactes amb CiU siguin fructífers hem de ser discrets"

Sí ha recordat que mantenen les dues condicions que "sempre hem posat, des de fa un any i durant tota la campanya: "Els ciutadans de Catalunya han de poder decidir el seu futur amb un referèndum i hem de fer tot el possible perquè les polítiques econòmiques i socials sigui el més justes i eficaces possibles. "

Oriol Junqueras també ha comentat el cas Mercuri i ha remarcat que "Esquerra Republicana no té cap càrrec imputat en cap cas de corrupció. Ni un. I esperem dels altres el mateix. Volem tanta transparència i neteja com sigui possible. Llum, llum i llum"

Oriol Junqueras (04/12/12)

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?