Sociedad

Herrera reclama a PSC i ERC una cimera social, a més de la de la llengua

El líder d'Iniciativa explica que ja ho ha proposat a Oriol Junqueras i que avui li plantejarà a Pere Navarro perquè "la retallada de 4.000 milions porta el país a l'abisme"

El líder d'IC-EUiA, Joan HerreraXAVIER SÁNCHEZ

Joan Herrera, a l'Hora L, ha recordat que Artur Mas ja va dir fa 3 mesos que amb les últimes retallades s'havia toca el moll de l'ós i ara diu que no és així. Segons el líder ecosocialista és urgent una cimera perquè Mas no corregirà la seva política tot sol i per això ha plantejat aquesta proposta als líders d'Esquerra Republicana i del PSC

Joan Herrera assegura que amb el seu esborrany "Wert intenta tapar algunes polítiques i se'n surt, perquè parlem de llengua però no de l'atur i les retallades". Herrera adverteix que defensa el model d'immersió lingüística, però també el de no degradar l'escola pública amb l'increment de ratios.

Más información

El líder d'IC-EUiA adverteix que "el problema de l'avantprojecte de Wert és que atempta contra totes les línies vermelles. Passen de ser estudiants a ser beneficiaris. És un atemptat contra un model educatiu mínimament integrador. "

Pel que fa a la privatització de TABASA, que avui ha avançat la Cadena SER, Joan Herrera afirma que "es venen el país per complir una mica, i no gaire, amb els objectius de dèficit que CiU comparteix perquè va a votar a favor de la llei d'estabilitat pressupostària al Congrés".

Herrera afirma que "és impossible fer un procés nacional amb fractura social" i que CiU ha fet del dret a decidir "una moneda de canvi". En aquest sentit també ha enviat un missatge a ERC, perquè diu que "tenir massa presses també és desvirtuar el procés".

J. Herrera: "La reforma de Wert és un atemptat contra un model educatiu integrador" (05/12)

34:04

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/20121205csrcsrsoc_3.Aes/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00