Miércoles, 07 de Junio de 2023

Otras localidades

Herrera reclama a PSC i ERC una cimera social, a més de la de la llengua

El líder d'Iniciativa explica que ja ho ha proposat a Oriol Junqueras i que avui li plantejarà a Pere Navarro perquè "la retallada de 4.000 milions porta el país a l'abisme"

El líder d'IC-EUiA, Joan Herrera

El líder d'IC-EUiA, Joan Herrera / XAVIER SÁNCHEZ

Joan Herrera, a l'Hora L, ha recordat que Artur Mas ja va dir fa 3 mesos que amb les últimes retallades s'havia toca el moll de l'ós i ara diu que no és així. Segons el líder ecosocialista és urgent una cimera perquè Mas no corregirà la seva política tot sol i per això ha plantejat aquesta proposta als líders d'Esquerra Republicana i del PSC

Joan Herrera assegura que amb el seu esborrany "Wert intenta tapar algunes polítiques i se'n surt, perquè parlem de llengua però no de l'atur i les retallades". Herrera adverteix que defensa el model d'immersió lingüística, però també el de no degradar l'escola pública amb l'increment de ratios.

El líder d'IC-EUiA adverteix que "el problema de l'avantprojecte de Wert és que atempta contra totes les línies vermelles. Passen de ser estudiants a ser beneficiaris. És un atemptat contra un model educatiu mínimament integrador. "

Pel que fa a la privatització de TABASA, que avui ha avançat la Cadena SER, Joan Herrera afirma que "es venen el país per complir una mica, i no gaire, amb els objectius de dèficit que CiU comparteix perquè va a votar a favor de la llei d'estabilitat pressupostària al Congrés".

Herrera afirma que "és impossible fer un procés nacional amb fractura social" i que CiU ha fet del dret a decidir "una moneda de canvi". En aquest sentit també ha enviat un missatge a ERC, perquè diu que "tenir massa presses també és desvirtuar el procés".

Joan Herrera (5/12/2012)

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?