Sábado, 23 de Enero de 2021

Otras localidades

El director dels Mossos manté que Puig no va mentir

El director general de la Policia assegura que estan investigant perquè en els informes que van fer arribar els mossos a la conselleria no van dir que havien disparat projectils a la Ronda Sant Pere de Barcelona, a prop de la zona on una dona va perdre un ull el dia de la vaga general

El director general de la policia, Manel Prat

El director general de la policia, Manel Prat / ACN

Manel Prat ha negat en una entrevista a L'HORA L de la SER que el conseller mentís al Parlament sinó que va explicar la informació que tenia en aquell moment.

La conselleria d'interior dóna validesa al vídeo penjat a Youtube en què es veu un mosso antiavalot disparant amb una llançadora a la Ronda Sant Pere. Remarca que les imatges van ser gravades 20 minuts després de què Ester Quintana perdés l'ull. I es pregunten perquè no els va arribar tota la informació.

El director general de la Policia, Manel Prat ha explicat que n'ha parlat amb els comandaments de mossos i els han dit que els escopeters asseguren que allà no van disparar ni pilotes ni projectils. Però ara, vist aquest vídeo, tot està en dubte, com ha reconegut Prat en aquesta entrevista a la SER.

Prat ha reconegut que aquest vídeo ha estat una sorpresa perquè abans de comparèixer al Parlament ells havien revisat totes les imatges disponibles i també els informes de la policia, que registra minut a minut suposadament tot el material que utilitza.

El director general de la Policia a més assegura que aquest tipus de projectils, de foam, no poden provocar, segons els manuals, una lesió com la que va patir Ester Quintana.

Entrevista a Manel Prat a L'Hora L (7-12-12)

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?