Sábado, 23 de Enero de 2021

Otras localidades

Puig s'explica avui

Fa una setmana que el Conseller d'Interior negava taxativament a la cambra catalana que els Mossos haguessin disparat cap mena de projectil en la zona on Ester Quintana va perdre un ull durant 14N. Doncs bé, avui Puig tornarà al Parlament

El conseller d'Interior, Felip Puig

El conseller d'Interior, Felip Puig / ACN

El Conseller ha de donar explicacions sobre els fets, després que aquesta setmana es confirmés l'existència d'un informe policial que no hauria arribat a les mans de Puig i que reconeixia que en el punt on la noia va quedar ferida es va disparar una llançadora.

Puig donarà explicacions només davant dels portaveus dels grups parlamentaris, si bé, després compareixerà públicament per fer-ne valoracions.

Des de l''aparició de l'informe de Mossos que confirmaria el llançament d'un projectil (informe que ha generat una crisi de confiança al sí d'Interior), el conseller no ha tornat a parlar públicament.

Sí que ho ha fet el seu número 2, el director de la Policia, Manel Plat, que ha atribuït el desconeixement de l'informe a un error en la transmissió de la cadena de comandament de la informació, és a dir, que algú no va donar al document la rellevància que mereixia.

Prat ja ha deixat entreveure que rodaran caps i no polítics, si bé ara mateix és el càrrec del conseller el que està més entredit.

Tots els partits a l'oposició, excepte Esquerra, demana la dimissió de Puig.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?