Sociedad

Negociació però encara sense acord

Continuen les negociacions entre CIU i ERC. Després de constituir-se el Parlament, es va fer alguna aproximació. Avui Núria de Gispert comença la ronda de contactes amb els diferents grups

Artur Mas i Oriol JunquerasACN

Fonts pròximes a les converses han confirmat a la SER que ahir mateix van haver-hi contactes telefònica a alt nivell i es va aconseguir alguna aproximació. Tot i que el gran obstacle continua sent la consulta sobiranista, a Convergència són optimistes. Oriol Pujol ho deia en declaracions a l'Hora L de la Cadena Ser: "Les negociacions no estan estancades,. Vull enviar un cert missatge d'optimisme. Jo el tinc. Continuem amb contactes i per tant el problema es va empetitint. Ara, mentre no estigui del tot resolt no hi ha acord definitiu, això és cert"

Esquerra insisteix que no hi ha pressa en tancar cap acord. La secretària general, Marta Rovira, creu que no s'han de precipitar: "Pensem que el temps no ens ha de fer precipitar un acord perquè el que anem a tancar és molt important per al nostre país i no volem que el factor temps ens faci tancar un acord que no sigui sòlid i solvent"

Más información

La resta de partits han carregat contra CiU i Esquerra per la falta d'acord.

La reelegida presidenta del Parlament, Núria de Gispert, ja ha anunciat que avui mateix iniciarà la ronda de consultes amb els grups com marca la legislació.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00