Viernes, 01 de Julio de 2022

Otras localidades

Trias assegura que la despesa social de l'Ajuntament creixerà al 2013

No massa, però creixerà. Així ho ha dit l'alcalde de Barcelona en la presentació del Pla d'Inclusió social 2012-2015 i davant de les entitats del tercer sector que han participat en l'el.laboració d'aquest document

Xavier Trias ha assegurat que malgrat tenir el pressupost prorrogat l'any 2013 les partides socials poden créixer al voltant del 4 per cent, un augment molt inferior al 8 per cent que s'ha produït aquest any 2012.

Trias ha definit el nou pla d'inclusió social com el pla més important de la legislatura. El document el.laborat per l'Ajuntament i les entitats socials recull 88 objectius i prop de 200 actuacions, algunes de les quals no són finançades pel consistori.

Entre els objectius hi ha la millora de l'assistència als centres socials reduint el temps d'espera per ser atès de 20 a 10 dies.

Segons el govern municipal, quan van arribar les llistes d'espera superaven els 30 dies. Altres de les actuacions previstes són garantir el servei d'atenció domiciliària a totes les famílies en risc o millorar els plans individuals d'atenció.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?