Viernes, 29 de Septiembre de 2023

Otras localidades

20 Ajuntaments demanaran al Parlament que canviï la llei sobre la marihuana

Una vintena d'Ajuntaments catalans, amb Rasquera al capdavant, treballen en l'elaboració d'una moció per demanar al Parlament que es posicioni davant d'un canvi de legislació i de polítiques pel que fa al cannabis

20 Ajuntaments demanaran al Parlament que canviï la llei sobre la marihuana

ACN

Una vintena d'alcaldes de diferents colors polítics treballen juntament amb Bernat Pellisa, l'alcalde de Rasquera, i el coordinador jurídic del polèmic projecte del municipi de la Ribera d'Ebre, per presentar una moció als plenaris municipals en les que es demani un canvi de legislació al Parlament pel que fa a les polítiques referents al cannabis.

Bernat Pellisa confia que amb la constitució del nou govern el projecte de Rasquera es miri ara amb uns altres ulls. Asseguren que Oriol Junqueras va conèixer el projecte fa just un any abans que tot sortís a la llum i els va donar suport.

El projecte ara mateix està paralitzat. Fiscalia té obertes diligències informatives mentre que el contenciós administratiu número 1 de Tarragona va paralitzar cautelarment l'acord amb l'Associació Barcelonesa Cannàbica d'Autoconsum per plantar marihuana al municipi.

A l'espera de conèixer si finalment el contenciós paralitza definitivament l'acord amb l'associació d'autoconsum, l'alcalde de Rasquera assegura que és un projecte sòlid que tornaran a presentar al nou govern català.

Segons fonts consultades per la Cadena SER el ministeri fiscal vol concloure el més aviat possible les diligències informatives que té obertes mentre que el contenciós administratiu preveu donar una resposta abans que comenci l'estiu.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?