Jueves, 30 de Marzo de 2023

Otras localidades

CDC denuncia la incoherència del PP sobre el cas Bárcenas

El dirigent de Convergència Democràtica, Pere Macias, exigeix a Cospedal que doni explicacions i que rectifiqui en les acusacions contra Mas i Pujol

Pere Macias als estudis de Ràdio Barcelona

Pere Macias als estudis de Ràdio Barcelona / XAVIER SÁNCHEZ

Pels nacionalistes, la incoherència del PP és un fet polític greu. El dirigent de Convergència Democràtica, Pere Macias, denuncia que ara, el PP, es mostra comprensiu amb els comptes de Bárcenas a Suïssa, uns comptes que s'ha demostrat que existeixen. Mentre que els populars, fa uns mesos, van llençar dures acusasions contra dirigents Mas o Pujol quan només se suposava l'existència comptes a Suïssa per uns teòrics informes anònims.

Pere Macias demana al PP que "doni la cara i rectifiqui", sobretot es refereix a la Secretària General dels populars, qui fa uns mesos va donar per fer que hauria de dimitir si es demostrés que algun dirigent del PP tenia comptes a Suïssa: "Que ens diguin perquè quan hi ha una cosa que sabem del cert tenen una reacció tan "light" i quan es tracta d'una calúmnia o una filtració es dediquen a difamar a persones, afectant greument a la seva honorabilitat. El PP ha de respondre, la seva secretària general ha de respondre i nosaltres li exigim que actuï amb molt més coherència del que ho ha fet fins ara"

Les xarxes socials també serveixen altres dirigents de Convergència per dir-hi la seva, com Carles Puigdemont, qui escriu al Twitter "la brutícia del PP supera l'imaginable. Molts que bramen per informes faslsos ara callen davant evidències. Fàstic" diu l'alcalde de Girona

CiU demanarà de nou les compareixences al Congrés dels Ministres de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, i el d'Hisenda, Cristóbal Montoro, perquè donin comptes dels les informacions aparegudes en els últims mesos que acusen les famílies d'Artur Mas i Jordi Pujol.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?