Sociedad

Mas surt en defensa de Duran

Encara cueja el conflicte obert per Convergència Democràtica de Barcelona. El President de la Generalitat, i líder de CIU desautoritza a les bases del partit, molt crítiques amb el número 2. Diu Artur Mas, que no poden dir mai que el secretari general de la Federació és un destorb

En un gest gens habitual, el President ha convocat a la premsa als passadissos del Parlament per dir-los, això sí sense micròfons, que Duran Lleida té i seguirà tenint la seva màxima confiança, tant com a Secretari General de Convergència i Unió, com a President de la Comissió Bilateral Estat-Generalitat.

Després de la crisi que ha patit la Federació en els últims dies, el President s'ha vist obligat a sortir amb la bandera blanca en defensa de Duran, i per tant, en contra els militants de Barcelona: "mai es pot dir que un Secretari General és un destorb" ha dit Mas abans que ningú li preguntés res.

El President assegura que aquesta és la postura que defensarà en la propera reunió de la direcció de Convergència Democràtica, prevista pel 4 de febrer.

Más información

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00