Sábado, 01 de Octubre de 2022

Otras localidades

30.000 euros cada quatre mesos

Les últimes actuacions del jutge de l'Audiència Nacional arriben l'endemà de la declaració d'Andrei Petrov, que va reconèixer haver patrocinat els dos clubs esportius perquè li van demanar Crespo i Valls. Tal i com ve avançant la Cadena SER, l'empresari va pagar 270.000 euros al llarg de tres anys

30.000 euros cada 4 mesos, en total 270.000 euros, que Petrov va pagar com a espònsor dels dos clubs del municipi durant 3 anys. L'empresari va començar a abonar aquests diners al mateix temps que l'Ajuntament de Lloret, governat aleshores per Crespo, li va adjudicar la gestió d'una part del centre comercial que ocupa l'antiga plaça de toros. Petrov pagava, li donaven alguns rebuts a canvi, però no hi havia cap conveni firmat entre aquest empresari i aquests dos clubs esportius.

L'alcalde de Lloret, Romà Codina assegura que arran de la detenció de Perarnau, el mateix tinent d'alcalde, Josep Valls li va ensenyar la comptabilitat dels patrocinis. Codina assegura que tot és transparent i clar: "aquesta empresa pagava amb uns xecs que eren clars i nets, aquests xecs s'ingressaven al compte del club de futbol i hi havia una comptabilitat que ho portava tot. Em van ensenyar els rebuts, em van ensenyar tot i a partir d'aquí em vaig quedar molt més tranquil"

Els investigadors creuen que aquesta era una de les vies que Petrov utilitzava per compensar un suposat tracte de favor per part del consistori de Lloret. Malgrat tot, han de trobar proves contundents per avalar aquesta sospita i acreditar que els diners anaven directament a la butxaca de Crespo o Valls.

Petrov també va explicar que havia pagat dos viatges a Moscou al diputat Crespo; un per participar en una fira turística, i un altre per a la seva família de 3 dies, i que l'ex alcalde assegura que va ser per visitar l'empresa d'aquest home.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?