Política

La PAH denuncia l'actitud de PP i PSOE envers els desnonaments

La portaveu de la plataforma d'afectats per la hipoteca afirma que el PP i el PSOE no tenen cap interès en aportar solucions per aturar els desnonaments

La portaveu de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca, Ada Colau, als estudis de Ràdio Barcelona(JAVIER CARRERA)

Segons la portaveu de la plataforma,. Ada Colau, el decret aprovat pel govern de Mariano Rajoy amb el suport d'Alfredo Pérez Rubalcaba és insuficient i hi ha poques opcions d'ampliar-lo perquè aquests partits no volen.

Són declaracions al programa Hoy por Hoy: "Ho diuen els jutges, ho diu Nacions Unides, la Unió Europea...no sé quí més ho ha de dir. Llavors els diputats estan arribant molt tard, especialment els dos grups majoritaris que són els que fins ara han bloquejat això al Congrés. La pregunta la farem nosaltres a ells: pensen ja d'una vegada per totes escoltar les demandes ciutadanes i si realment es creuen mínimament la democràcia, traslladar aquestes demandes al Congrés?"

Más información

Ada Colau serà una de les 6 veus expertes que aquesta tarda es reunirà amb representants del Congrés dels Diputats, a la comissió d'economia del Congrés, per proposar solucions per frenar els desnonaments.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00