Sociedad

Homs celebra que el Cercle d'Economia avali una consulta legal

El conseller de Presidència, Francesc Homs, treu importància al fet que el Cercle discrepi de la política fiscal del Govern

El conseller de Presidència, Francesc HomsACN

El conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha destacat la postura del Cercle d'Economia favorable a la convocatòria d'una consulta legal i ha treta importància a les crítiques a les mesures fiscals de l'executiu: "El que crida l'atenció no és que el Cercle d'Economia digui que li agradi un determinat tipus de política fiscal: Els sindicats diuen justament el contrari. N'hi ha visions per tots els gustos,. El que crida l'atenció és que el Cercle d'Economia, igual que ho han fet d'altres institucions del nostre país en els darrers mesos, es pronunciï d'una manera clara i inequívoca a favor del dret a decidir"

La cimera anticorrupció convocada per demà es farà a les 12:30. Segons Homs no s'hi va amb una agenda de punts concrets sinó a parlar "amb la ment oberta"

Más información

Artur Mas s'ha compromès a anar al Parlament, encara no se sap quan, a explicar-ne els resultats.

Avui també se li ha preguntat a Francesc Homs si haurien o no de dimitir aquells que es veuen esquitxats per alguns casos de corrupció. Homs no ha volgut dir ni sí ni no. Creu que depèn del cas, però ha aprofitat per picar la cresta a la oposició que ahir demanava que Oriol Pujol assumís responsabilitats pel cas de les ITV i ha demanat coherència: "El que s'ha de procurar davant d'aquests casos és ser coherent i per tant no aplicar una doble vara de mesurar. Ho hem vist en les darreres setmanes, que en funció de com anaven les coses hi havia partits polítics que reclamaven un tipus de mesures i si els afectava a ells, just les contràries"

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00