Miércoles, 29 de Junio de 2022

Otras localidades

Duran nega amb contundència que Unió estigui al darrera de cap cas d'espionatge

Homs demana que la investigació sobre les escoltes sigui "diligent i urgent" i arribi "fins al final". Duran assegura que ni ell ni cap altre membre de la direcció d'Unió t ha encarregat mai espiar ningú

Josep Antoni Duran i Lleida, als estudis de Ràdio Barcelona

Josep Antoni Duran i Lleida, als estudis de Ràdio Barcelona / JAVIER CARRERA

Duran i Lleida diu que no se sent ni s'ha sentit espiat, tret d'una vegada, fa més de 20 anys, per un cas de punxades de telèfons que ja va sortir a la llum. Sobre l'actual presumpta xarxa d'espionatge, assegura que ni ell ni la direcció d'Unió ha encarregat mai seguir a ningú.

Ho diu de forma contundent, però amb un punt de prudència recordant el cas Pallerols: "jo no tinc coneixement. Fa quatre dies que hi hagut una sentència sobre una determinada qüestió de la que no en tenia coneixement. Per tant, si fa anys algú hagués tdeterminar contractar una agència de detectius per seguir-me a mi, no ho sé. Pel que fa a la direcció d'Unió Democràtica i al partit, mai, mai, mai ha contractat cap detectiu"

També ha parlat d'espionatge el conseller de la Presidència, Francesc Homs, qui no ha arribat a relacionar-ho directament amb el procés sobiranista però sí ha apuntat que hi ha coses estranyes: "A la pregunta de si tot això va lligat o no al procés sobiranista, no li sabria contestar amb precisió, però sí observo que ens els últims mesos han passat coses estranyes. I que hi ha qui està aprofitant determinades situacions per portar l'aigua al seu molí, aquesta impresió hi és i la tenim"

Només ens faltava un cas d'espionatge polític, afegeix Homs, que sí que demana a policia i fiscal la màxima diligència i que s'arribi fins el fons.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?