Sociedad

El director de Método 3 apunta a l'entorn de Camacho com a responsable de l'escolta

La jutgessa de guàrdia ha deixat en llibertat amb càrrecs als quatre detinguts, el director i els 3 extreballadors de Método 3

Els 4 detinguts de l'agència Método 3 arriben a la Ciutat de la Justícia per declarar davant el jutge de guàrdiaACN

El propietari de l'agència de detectius Mètodo 3 assegura que va ser l'entorn d'Alicia Sanchez Camacho qui hauria demanat que s'enregistrés la cita entre la líder del PP a Catalunya i l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola, com un favor. Tant Francisco Marco com els altres treballadors de l'agència han quedat en llibertat amb càrrecs.

L'advocat de Francisco Marco, Álvaro Amigó, ha explicat a la sortida dels jutjats que el seu client "no sabia res" de cap escolta a Alicia Sanchez Camacho i que "va haver de preguntar als seus treballadors" per saber què havia passat.

Más información

Diu que els investigadors li van explicar que "va ser el propi entorn" de la líder del PP qui va demanar-los que enregistressin la trobada amb l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola i que "ho van fer com un favor".

D'aquí, que segons diu, no n'hagi quedat "cap registre, ni cap còpia de la grabació".

La versió de Marco l'ha contradit la investigadora Elisenda Villena que ha explicat al jutge que el propietari de Método 3 estava al cas de tot el que es feia i desfeia a l'agència.

Un altre treballador de Método 3, Álex Borreguero, hauria apuntat a Villena com la persona que va coordinar l'escolta.

L'advocat d'aquest home, que va ser qui va posar el micròfon al restaurant de la Camarga, Rubén Romero, ha dit que el tècnic "pensava que tot el que feia era legal, perquè li va encarregar la seva cap, l'Elisenda", en paraules del seu lletrat, Rubén Romero.

Camacho sempre ha assegurat que no sabia que la grabaven. Els quatre detinguts han quedat en llibertat amb càrrecs, per un delicte de revelació de secrets. A Marco i Villena els han retirat el passaport.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00