Sociedad

Camacho demana que es depurin responsabilitats pel suposat espionatge

La líder del PPC, l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola i un representant del restaurant La Camarga declaren al jutjat civil que investiga la gravació del dinar

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-CamachoACN

La presidenta del PP a Catalunya, Alicia Sanchez Camacho demana que es depurin responsabilitats i es presenta com una víctima política del suposat cas d'espionatge. Camacho ha comparegut davant de la jutge que porta la demanda civil per demanar-li que prohibeixi la difusió de la conversa amb l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola al restaurant La Camarga.

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez Camacho, ha demanat aquest divendres que "la investigació policial i judicial sobre els suposats casos d'espionatge de Método 3 arribi fins al final" i es depurin "responsabilitats als culpables" perquè, segons ella, "el cas afecta a molta més gent".

Más información

Camacho ha declarat aquest divendres al jutjat civil que porta part del cas per ratificar la demanda per vulneració del seu dret a l'honor i demanar que la jutgessa prohibeixi la difusió de la gravació del seu dinar al restaurant La Camarga amb l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola.

Precisament Maria Victòria Álvarez ha comparegut a la vista com a testimoni. També hi ha sigut la representació legal de La Camarga, així com l'advocat del propietari de Método 3, Francisco Marco, el lletrat Álvaro Amigó.

En els propers dies la jutge de primera instància haurà de resoldre sobre la petició de Camacho. Després la causa seguirà el seu curs, perquè cap de les parts ha demanat que s'arxivi.

Paral·lelament a la via civil, un jutjat d'instrucció de Barcelona inverstiga el presumpte cas d'espionatge per la via penal. Tant Marco com tres dels seus treballadors, Elisenda Villena, Julian Peribañez i Àlex Borreguero, continuen imputats en la causa.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00