Economía y negocios

Els comerciants catalans, contra l'ampliació d'horaris

Els comerciants catalans surten a escena de nou per rebutjar els horaris comercials del Govern espanyol. Asseguren que les dades demostren que no és necessari tocar res de la llei d'horaris del Govern català

Imatge d'arxiu del Portal de l'Angel de BarcelonaACN

Segons el Gremi i la Confederació de Comerç de Catalunya, liberalitzar els horaris comercials suposa un augment dels costos laborals que no és compensat en vendes i que el petit comerç no podria aguantar. Asseguren que això faria que les vendes es desplacessin cap a grans empreses, que segons els comerciants, són els grans interessats en canviar el model de consum. Miquel Àngel Fraile és el secretari general del Consell de Gremis de Comerç: "Darrere de tot això hi ha un moviment de grans companyies de distribució per trencar la unitat del sector comercial en moments de crisi i en el tema dels horaris comercials. El que s'intenta amb aquesta història és captar demanda interna i canviar el model de consum"

Más información

Els comerciants esperen que la llei d'horaris comercials que acaba d'entrar al Parlament tiri endavant i que finalment siguin ells els que puguin decidir el model comercial.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00