Ocio y cultura

El Cirque du Soleil oferirà un espectacle exclusiu a Andorra

"Scalada". Aquest és el nom de l'espectacle que el Cirque Du Soleil oferirà en 10 sessions del 13 de juliol fins al 3 d'agost. El contracte ja està tancat entre el Govern i la companyia canadenca i costarà 2'6 milions d'euros.

El cartell de l'espectacle "Scalada" que el Cirque du Soleil oferirà a Andorra aquest estiuANDORRAWORLD.AD

L'aforament per sessió és de 5.000 persones. El 30% podrà estar segut a la graderia per un cost de 15 euros, la resta, de peu, tindran l'entrada gratuïta. Això sí, amb reserva prèvia.

Fins a 50.000 persones podran veure l'espectacle Scalada aquest estiu. Ja tenim nom i també tenim unes pinzellades del què serà l'espectacle. Un número on s'evoquen les quatre estacions de l'any amb diferents activitats que es poden practicar al país, amb bicicletes fent acrobàcies i un muntatge cridaner.

30 actors estaran sobre l'escenari, que serà muntat per uns 40 treballadors que s'ocuparan de la part logística.

Más información

Les 10 sessions de l'espectacle es repartiran en el calendari entre el 13 de juliol i el 3 d'agost, sent 8 d'elles en cap de setmana. Pel que fa a l'ocupació del Parc Central, aquest serà a partir del 4 de juliol i fins el 10 d'octubre, amb tot el muntatge i posterior desmuntatge.

Dels 11.000 metres quadrats del Parc Central, l'espectacle ocuparà més de 7.000. D'aquests, 1.500 metres quadrats seran per l'escenari, que estarà tapat per una carpa, i la resta pel públic que no estarà cobert. De les 5.000 places d'aforament, el 30% podran estar asseguts en una graderia. Això sí hauran de pagar només 15 euros.

Tant les entrades gratuïtes com les de 15 euros hauran de reservar-se prèviament per la pàgina web d'Andorra Turisme.

Tancat el contracte i tenint en compte el cost que li suposarà al Govern (2 milions i mig d'euros) ja que volen recaptar 100 MIL en les entrades pagades, des del ministeri de Turisme encara no tenen clar quina serà la repercussió. L'objectiu arribar a la totalitat per augmentar les pernoctacions a l'estiu.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00