Sociedad | Actualidad

Descarten la violació d'una noia britànica a Salou

Els Mossos descarten que la noia britànica que la policia ha trobat aquest matí a la platja de Salou hagi estat violada. A la jove l'han trobat desorientada, sense roba interior, i sense la cartera

Un grup de turistes participants a la SalouFest del 2012(ACN)

També aquesta matinada i a Salou, un turista anglès s'ha trencat la clavícula quan ha caigut des del primer pis de l'edifici d'apartaments on s'allotjava.

Segons que ha pogut saber la Cadena SER, l'exploració del metge forense ha determinat que la noia ha mantingut relacions sexuals aquesta passada nit però han estat consentides. Agents dels Mossos l'han trobada aquest matí a la platja de Salou, desorientada i sense roba interior.

Tot i que la jove presentava esgarrapades a les cames, l'exploració forense ha confirmat que les lesions són de dies anteriors.

Más información

D'altra banda, la noia ha patit el robatori de la seva cartera i del telèfon mòbil i assegura no recordar res a causa de la gran ingesta d'alcohol.

És el segon incident d'importància que registra la SalouFest, i és que un turista anglès ha caigut a les 2:30 de la matinada des del primer pis de l'edifici d'apartaments on s'allotjava, al carrer Vendrell de la població.

Segons els Mossos, el noi s'havia deixat les claus dins la habitació i ha començat a escalar de balcó en balcó per la façana per poder accedir-hi. Degut al seu estat ebri ha caigut al terra.

Aquesta és la hipòtesi que pren més força, tot i que hi ha una investigació oberta per esclarir totalment els fets.

El noi té la clavícula trencada i nombroses contusions, a més de ferides al cap. Ha estat traslladat a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona i, tot i que està greu, la seva vida no corre perill.

Aquesta ha estat la primera nit de la segona tongada d'estudiants de la SalouFest

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00