Sociedad | Actualidad

26 milions d'euros en material falsificat de prestigioses marques

És el carregament que ha comissat la Guàrdia Civil en un magatzem de Mataró. Els agents han imputat un empresari xinès de 50 anys per delicte contra la propietat industrial. Tot això a les portes de l'inici de la temporada turística quan prolifera el top manta

Bosses de Chanel falsificades i comissades per la Guàrdia Civil a Mataró(Guardia Civil)

Des d'aquest magatzem de Mataró, l'empresari xinès venia el material falsificat (bosses de mà, carteres i cinturons) a altres comerços majoristes de Barcelona, Badalona i un polígon de Fuenlabrada a Madrid.

La patrulla fiscal de la Guàrdia Civil de Premià de Mar va intervenir 62.570 productes que duien el logotip o el nom de marques prestigioses Chanel o Diesel, per fer-los passar per autèntics quan eren falsificats.

El portaveu de la Guàrdia Civil a Catalunya, Francisco Botana ha explicat que l'operació s'ha precipitat per la possibilitat que tot el material anés destinat a la venda ambulant en carrers i places de municipis turístics.

La Guàrdia Civil ha actuat d'ofici en aquest cas però els representants de les marques poden actuar com acusació particular a la causa.

Más información

Els 26,8 milions d'euros amb què està valorat el material confiscat és el preu real que tenen al mercat aquests productes i que amb les falsificacions deixen de vendre's.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00