Sociedad | Actualidad

Junqueras diu que "a cop de diàleg acabaran esmicolant el país"

El president d'ERC afirma al seu bloc que la resolució del TSJC sobre el català és "el remat final a una situació d'agressió permanent"

El líder d'Esquerra Republicana, Oriol Junqueras -ACN-(ACN)

Oriol Junqueras afirma que "a cop de diàleg acabaran esmicolant el país, arruïnant la nostra societat i amenaçant un valor que hauria de ser sagrat per a tots: la convivència".

Junqueras ha destacat que la darrera intervenció del TSJC coincideix en el temps amb les apel·lacions al diàleg del govern espanyol i de "determinats grups d'opinió i partits del nostre país". És en aquest punt quan, després de ressenyar la "política contumaç d'incompliments" dels executius estatals, adverteix que, amb l'argument del diàleg, s'està amenaçant la convivència.

El president d'Esquerra adverteix que si Catalunya "segueix en mans del govern espanyol", el seu futur "pinta molt negre". "Els catalans no és que no tinguem estat, és que en patim un que sistemàticament actua contra els nostres interessos i voluntat".

Más información

També qualifica la resolució del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya sobre el català a l'escola de "remat final a una situació d'agressió permanent contra l'Escola catalana". En un escrit al seu blog de 'indirecte.cat', Junqueras ha afirmat que "la decisió té molt d'aberrant" però afegeix que no desperta "excessiva indignació". "Ens hem anat acostumant a la persecució judicial de l'Escola catalana amb l'impuls del govern espanyol"

Irene Rigau: "No entendemos que podamos aplicar a las demás familias una medida que ha pedido un alumno de un grupo"

00:23

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/20130410csrcsrsoc_14.Aes/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Irene Rigau: "Confiamos que la resolución al recurso que presentemos sea favorable"

00:14

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/20130410csrcsrnac_50.Aes/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00