Sociedad

Primer congrés d'IC amb presidència compartida

Iniciativa per Catalunya arrenca avui a Viladecans la seva X Assemblea Nacional, la primera amb la presidència compartida entre Joan Herrera i Dolors Camats i que es desenvolupa enmig d'un ambient de consens dins de la formació

Els dos copresidents d'Iniciativa per Catalunya, Dolors Camats i Joan Herrera, en una imatge d'arxiuACN

S'hi debatran més de 1.200 esmenes amb l'objectiu d'enfortir-se com a alternativa.

Des d'aquesta tarda més de 900 delegats ecosocialistes debatran el conjunt d'esmenes sobre la ponència política que fixarà el full de ruta del partit pels propers 4 anys. 1.200 esmenes organitzades en tres eixos: la construcció d'un escenari d'alternativa, en l'àmbit econòmic en contra de les polítiques d'austeritat i finalment en l'eix nacional.

El copresident, Joan Herrera, assegura que pel to de les propostes -que encara no es coneixen- la trobada anirà bé: "El gruix de les esmenes el que ens diu és que l'Assemblea pintarà bé i que sortirem enfortits i amb un millor programa"

Más información

Segons Herrera les esmenes presentades en l'eix nacional estan en la línia del què fins ara ha defensat el partit.

Segons el document sotmès a debat aquest cap de setmana, davant d'una hipotètica celebració de la consulta Iniciativa decidirà el sentit del seu vot a través d'un referèndum entre la militància.

L'assemblea estarà presidida pel senador Jordi Guillot, rebrà també la visita de dirigents de partits de l'esquerra grega, portuguesa i italiana.

J.Herrera:"No hi ha federalisme possible sense dret a decidir" (22/01)

19:50

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/20130122csrcsrnac_6.Aes/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00