Economía y negocios | Actualidad

Un pla de l'Ajuntament de Barcelona per trobar feina a 600 joves o aturats de llarga durada

L'Ajuntament de Barcelona posa en marxa un pla perquè les empreses de la ciutat contractin 600 joves o aturats de llarga durada. El consistori subvencionarà aquests contractes amb 3.000 euros amb la condició que siguin indefinits

La tinent d'alcalde d'economia de l'Ajuntament de Barcelona, Sònia Recasens(ACN)

L'Ajuntament dedicarà 1'8 milions d'euros a aquest pla. Les empreses de fins a 250 treballadors amb, com a mínim, un centre de treball a Barcelona podran demanar al Consistori acollir-se a la subvenció. En el moment de la contractació, que haurà de ser indefinida, rebran 2.000 euros i, passat un any, 1.000 euros més si el treballador continua en actiu. La tinent d'alcalde d'economia, Sònia Recasens, diu que fins ara han apostat per la formació dels aturats però ara la prioritat és que els contractin:

Un cop fet el fitxatge, l'empresari tindrà un mes per confirmar si es queda amb la persona contractada o si vol canviar. El que no està contemplat és si es faria tornar els 2.000 euros a un empresari que s'acolli al Pla i després faci fora el treballador abans d'un any des del moment del contracte.

Más información

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00