Domingo, 02 de Octubre de 2022

Otras localidades

Bancs que col.loquen targetes que ningú ha demanat

Les associacions d'usuaris de banca alerten que moltes entitats financeres practiquen tècniques molt agressives per col.locar crèdits o targetes a clients que no els han demanat

Imatge d'un caixes automàtic

Imatge d'un caixes automàtic / GETTY

Són productes amb un alt cost per qui no es pot resistir a l'oferta o qui, directament, se'l queda sense ser conscient. Després del problema amb les preferents o el deute subordinat, moltes entitats juguen en el llindar de la legalitat per obtenir ingressos

Les associacions d'Usuaris han detectat que algunes entitats financeres envien targetes de crèdit als seus clients sense que les hagin sol.licitat. Si el client l'activa al caixer, la targeta té unes condicions molt pitjors que les que podem negociar a l'entitat.

Més modalitats agressives: podem rebre una trucada del banc o un sms on ens informen que ens han concedit un crèdit. I també es dona el cas que, quan fem una operació al caixer, de la mateixa manera que ens surt un missatge preguntant si volem un comprovant, ens ofereixen un crèdit. Si diem que sí, ja hem activat el procés.

Són targetes i crèdits que, segons les entitats d'usuaris de banca, només busquen un consum desmesurat que s'acaba pagant a preu d'or. Un crèdit que, curiosament, l'entitat nega moltes vegades als mateixos clients quan els sol.licita a preu normal.

Paral·lelismes "corralito" Xipre i participacions preferents. (25/03)

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?