Sábado, 01 de Octubre de 2022

Otras localidades

Homs creu que el 'cas Bárcenas' perjudica la governabilitat d'Espanya

El conseller de la Presidència també apunta que "se n'ha fet un gra massa" amb el fitxer d'adhesions i diu que no pretenen "fer cap llista de Schindler"

El conseller de la Presidència, Francesc Homs

El conseller de la Presidència, Francesc Homs / ACN

La postura de CiU, i del Govern, quan se'ls pregunta per casos de possible corrupció que afecten altres partits habitualment és la de no mullar-se i dir que es confia en la justícia. Avui el portaveu Francesc Homs ha anat una mica més enllà, només una mica, dient que les informacions aparegudes en els últims dies perjudiquen el dia a dia del govern i reclamant explicacions: "Expressem la nostra preocupació perquè poc o molt això afecta a la governació de l'Estat. Tot plegat això no és neutre, ja es veu i davant d'aquestes circumstàncies, quantes més explicacions es donin, millor"

La reunió del govern d'avui s'ha fet sense el President Mas, de viatge al Brasil. Un perfil baix que s'ha notat en una roda de premsa més curta que mai però que ha tingut un altre punt d'interès, el polèmic fitxer d'adhesions. Homs reconeix que ho ha aturat i que es tornarà a començar de zero per tal de que no aixequi polèmiques ni suspicàcies. El conseller, això sí, l'ha desvinculat totalment del procés sobiranista.

Creu que se n'ha fet un gra massa i ha arribat a dir que el govern no pretén fer cap Llista de Schinder: "He quedat perplex que sorprengués en aquestes darreres hores que hi hagi fitxers, que es facin llistes de gent. Ës que hi ha una cosa que es diu Llei de Protecció de Dades. Crec que d'això se n'ha fet un gra massa, però que no pateixin. Tots els que han construït articles apocalíptics dient que anàvem a fer la llista de Schindler i no sé quantes coses més, que estiguin tranquils. Que això no té res a veure amb el dret a decidir, que no passa res, que no es farà"

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?