Sociedad

La infanta i els seus fills marxen a viure a Suïssa

Des de fa setmanes busquen domicili en aquell país. La infanta s'encarregarà de gestionar i coordinar els programes de l'àrea internacional de la Fundació La Caixa amb diverses agències de les Nacions Unides que té la seu a Ginebra

La infanta Cristina y su esposo, Iñaki Urdangarin, llegan al hospital madrileño Quirón San José, donde han visitado este domingo al rey.EFE

Iñaki Urdangarín mantindrà la seva residència a Barcelona, pendent del procés judicial

La seva nova feina, que l'obliga a traslladar-se a Ginebra, farà que la infanta estigui en contacte amb organismes i fundacions internacionals que tenen la seu a Ginebra, com Nacions Unides i la Fundació Aga Khan amb la qual la Fundació la Caixa, a través de Cristina de Borbón, establirà nous programes de col.laboració en l'àmbit social i cultural.

La idea és que al setembre els fills del matrimoni Urdangarín-Borbón ja puguin començar les classes a Suïssa. El palauet de Pedralbes està a la venda des de fa setmanes per afrontar la responsabilitat civil que li demana el jutge.

Más información

Quan Urdangarin va plantejar el mes de maig que marxava a Qatar amb una oferta de l'entrenador d'handbol, Valero Ribera, Manos Limpias va demanar al jutge que li retirés el passaport i no el deixés marxar. La fiscalia es va oposar a la petició i el jutge va desestimar la petició del sindicat ultradretà en considerar que Urdangarin ha comparegut sempre que se l'ha cridat. I a més té arrelament i la seva única obligació legal és comunicar un canvi de domicili.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00