Sociedad

1-7. Neymar s'estrena a la golejada a Tailàndia

El Barça s'ha imposat per 1-7 a la feble selecció tailandesa durant el seu quart partit de pretemporada en el que s'ha estrenat com a golejador l'últim fitxatge blaugrana, el brasiler Neymar, a l'estadi Rajamangala de Bangkok

Leo Messi al partit contra el combinat de Tailàndia que el Barça ha guanyat per 1 a 7MIGUEL RUIZ- FCB

Precisament Neymar, de qui s'ha parlat molt sobre el seu estat de salut i procés d'adaptació a l'equip, va ser qui va obrir el marcador amb una rematada dins de l'àrea després de l'assistència de Cesc.

El brasiler, que coincidia per primera vegada en l'onze inicial amb l'argentí Leo Messi, va ser un dels jugadors més destacats del Barcelona i va aixecar més d'una vegada al públic dels seus seients amb les seves demostracions de qualitat.

Res més estrenar el marcador, una cavalcada de Messi va acabar en el punt de penal que va transformar el mateix astre argentí.

Tailàndia, que durant els primers minuts es va acostar a la meta defensada per Valdés, buscava amb pilotes llargues imposar el seu millor estat físic, es troben a meitat de temporada, i sorprendre a la parella de centrals formada des de l'inici per Piqué i, el jugador del filial, Bagnack.

Pedro, qui va ser l'elegit per Gerardo "Tata" Martino per formar el trio atacant, va establir el 0-3 amb un golàs per l'escaire després d'una pujada per la banda del lateral Dani Alves.

Messi, va aprofitar una pilota perduda en l'àrea i va firmar el quart i després d'una gran jugada pel perfil esquerre assistir a Pedro, que també marcava el seu segon gol de la nit, per aconseguir la maneta.

Una mica abans del descans els aficionats tailandesos van celebrar com si es tractés d'una victòria el gol des del punt de penal del davanter Terasil Dangda, qui a principis d'any va entrenar durant un mes amb l'Atlètic de Madrid.

Valdés, Cesc i Pedro van ser els únics jugadors de l'onze inicial que van saltar al camp després del descans.

El canari, únic jugador del conjunt català que va disputar els 90 minuts, va signar el seu "hat trick" després de superar el porter amb una subtil vaselina al aprofitar gran passada en profunditat de Cesc, qui va signar un excel · lent partit.

Tot seguit, i davant l'empanada dels jugadors tailandesos, Alexis va enviar a les xarxes el setè i últim gol després d'una bona jugada de passades combinats i l'assistència d'Iniesta.

El Barcelona va poder ampliar en diverses ocasions el marcador, però Dongou va enviar la pilota per sobre del travesser i Alexis, el millor de la segona meitat, no va trobar la manera de tornar a superar el porter local.

El Barcelona viatjarà demà a Kuala Lumpur on disputarà aquest dissabte davant una selecció de jugadors malaisis seu últim partit amistós abans de començar la competició de lliga davant el Llevant.