Sábado, 29 de Enero de 2022

Otras localidades

La prostitució al centre històric de la ciutat de Lleida canvia de carrers

Els veïns del centre històric de Lleida denuncien que la prostitució s'ha traslladat, després del tancament de diversos pisos de carrer Boters que feien de bars il·legals, prostíbuls i distribuidors de droga

La prostitució al centre històric de la ciutat de Lleida canvia de carrers

GOOGLE MAPS

Ja no s'ubiquen al carrer de sempre, però segueixen al barri. Ara la prostitució ha marxat metres enllà, i els veïns es queixen que l'ajuntament no fa res. Si abans es trobaven al carrer Boters, ara s'ubiquen als carrer Sant Andreu, carrer Caldereries o carrer Companyia. Ho diuen els mateixos veïns del centre històric de Lleida.

El president de la plataforma veïnal del Pla de l'Aigua, Josep Maria Muñoz, explica que molts veïns, sobretot immigrants que viuen en aquella zona, estan cansats dels continus problemes i aldarulls que els hi provoca. "S'ha de començar a fer alguna cosa, perquè s'està dificultant molt el dia dia d'aquestes persones" adverteix Muñoz.

Les associacions del Pla de l'Aigua i de Jaume I del centre històric de la capital del Segrià reclamen a l'Ajuntament de Lleida que posi mesures que no suposin traslladar el problema a d'altres zones, sinó que s'erradiqui la drogra i la prostitució del casc antic de Lleida.

El president del pla de l'aigua, Josep Maria Muñoz, explica les molèsties dels veïns

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?