Últimas noticias Hemeroteca

Antoni Balmón: "Estic fart de les lliçons de la Senyora Tura"

En una entrevista a l'Hora L de Ser Catalunya, el número 2 del PSC ha carregat durament contra el sector crític per tenir conductes poc respectuoses amb el partit

Nou episodi de l'ofensiva de la direcció del PSC contra el sector catalanista. Avui el número 2 del partit, Antoni Balmón, als micròfons de la SER ha carregat contra els que tenen conductes poc respectuoses. Ho ha focalitzat en l'exconsellera Montserrat Tura, ja sense responsabilitats orgàniques dins el partit.

Afegeix que si Tura considera que Esquerra és el model, que deixi d'incomodar dins el PSC.

Però no s'ha quedat aquí, també ha carregat contra membres de l'actual direcció del partit, com per exemple Jordi Martí, líder dels socialistes a Barcelona, qui acusa la cúpula de Nicaragua d'actituds autoritàries. Diu Balmón que per aquí no hi passa.

Balmon respon a un Jordi Martí que minuts abans argumentava, també als micròfons de la SER, la carta que avui escriu a El Periódico. Per Martí, l'ADN del PSC s'ha forjat a base de sumar sensibilitats, cosa que creu que ara, pel que fa al debat sobiranista, no es produeix. La corda del PSC, molt tensa, i sense que se'n pugui intuir el final. Balmón assegura que el partit no farà gestos perquè ningú plegui però demana als que considera que no són lleials que siguin coherents. Qualificant de irrisori, pertorbador i pervers que s'utilitzi el debat intern del PSC per negar-li el dret a existir.

Per la seva part, Marti ha confirmat que, tot i les divergències, no només no s'ha plantejat plegar si no que no es veu fora del PSC.

Jordi Martí i Antoni Balmón a l'Hora L (28/08/2013)

Antoni Balmón: "Estic fart de les lliçons de la Sra. Tura"

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?