Jueves, 11 de Agosto de 2022

Otras localidades

Sánchez-Camacho desmenteix "absolutament" que fos conscient que l'estaven gravant

La presidenta del PP de Catalunya diu que esperarà a la resolució del jutge abans de valorar la possible implicació del PSC, que segons l'informe de la Policia Nacional que va desvetllar la SER va pagar per la gravació, però avisa que "alguns hauran de donar moltes explicacions"

Sánchez-Camacho desmenteix "absolutament" que fos conscient que l'estaven gravant

ACN

La presidenta del PP català, Alicia Sánchez-Camacho ha recordat que els imputats tenen dret a mentir si pensen que això els ha d'afavorir en el procés judicial. I nega "absolutament" que ella estigues al corrent que l'estaven gravant el dia que es va citar a la Camarga amb l'exparella de Jordi Pujol Ferrussola.

Sobre el paper que el PSC ha pogut jugar en aquest cas d'espionatge, la líder del PP català diu que esperarà a la resolució del jutge, però ja avisa.

Sánchez-Camacho ha reiterat la seva confiança en la Justícia i la convicció que la investigació oberta servirà per aclarir tot el cas. Ha lamentat, però, que Convergència i Unió i Esquerra vetessin la proposta de fer una comissió d'investigació al Parlament per investigar tant aquest com altres episodis de presumpte espionatge polític.

Sánchez-Camacho declara que diverses persones del seu entorn tenien coneixement de la seva agenda

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?