Sociedad | Actualidad

La Fiscalia Anticorrupció denuncia als antics dirigents de Catalunya Caixa

La denúncia per un delicte d'administració deslleial afecta a l'expresident de Catalunya Caixa l'any 2010, Narcís Serra, i el llavors director general de l'entitat, Adolf Todó, a més de 52 membres més del Consell d'Administració

Narcís Serra compareix a la comissió d'investigació de la crisi de les caixes del Parlament(Parlament de Catalunya)

La fiscalia demana que declarin com a imputats i que tota la documentació recollida en aquesta investigació, com ara els informes policials, les còpies de les actes.

La Fiscalia Anticorrupció considera que l'antiga cúpula de Catalunya Caixa es va posar sous i dietes desproporcionades tenint en compte que l'entitat arrossegava una dramàtica situació econòmica. I que a partir del 2010 va rebre diners públics a través del FROB.

Más información

Entre els anys 2007 i 2009 Catalunya Caixa va reduir els seus beneficis passant dels 493 milions d'euros als 77. Tot i així, l'aleshores president de l'entitat, Narcís Serra va cobrar des del 2004 i fins el 2010 un milió dos-cents mil euros en concepte de dietes i retribucions per formar part del consell d'administració tot i que només tenia un càrrec representatiu.

També denuncia l'exdirector general Adolf Todó i 52 membres més del consell d'administració. La fiscalia vol que se'ls citi a tots a declarar com a imputats.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00