Lunes, 27 de Junio de 2022

Otras localidades

El PP acusa Xavier Trias de malgastar els diners dels barcelonins

Alberto Fernández Díaz assegura que les inversions de capital risc de l'Ajuntament van a parar a projectes que no interessen a la ciutat

El PP acusa Xavier Trias de malgastar els diners dels barcelonins

ACN

El Partit Popular denuncia que les inversions de capital risc de l'Ajuntament van a parar a projectes que es desenvolupen fora de la ciutat i a sectors tradicionals que no estan entre les prioritats de Barcelona. El president del grup popular, Alberto Fernández Díaz, demana l'alcalde Xavier Trias que posi ordre en aquest capítol en el que l'Ajuntament ha invertit gairebé 20 milions d'euros en els darrers anys.

Segons Fernández Díaz, l'Ajuntament ha fet inversions milionàries en empreses com Catalana d'Iniciatives, Nauta III i Barcelona Emprèn. Unes societats que han acumulat pèrdues de més de 48 milions d'euros i que segons el president del grup popular impulsen projectes poc vinculats a la ciutat i als sectors estratègics que interessen Barcelona. Com a exemple, Fernández Díaz, posa una planta de biodiesel a Badajoz o un producte dietètic a Castelló. Fernández Díaz assegura que s'estan pagant 6,7 milions d'euros a Nauta Capital per la gestió d'aquestes inversions que segons ell podria assumir Barcelona Activa.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?