Sociedad

Zubizarreta: "No és fàcil jugar sense el millor del món"

El director esportiu del Futbol Club Barcelona confia que l'equip sabrà superar l'absència de l'argentí demà davant el Celtic a Glasgow

El director deportivo del Barça, Andoni Zubizarreta, atiende a los periodistas antes de salir hacia Glasgow(LLUÍS FLAQUER)

Sense Messi, baixa de dues a tres setmanes per una lesió muscular, el Barça viatja avui cap a Glasgow per afrontar demà davant el Celtic la segona jornada de la Lliga de Campions.

El partit implica el repte de guanyar sense Leo Messi. En aquest sentit, Andoni Zubizarreta ha reconegut que "mai és fàcil jugar sense el millor, però estem els que estem i jugarem amb els que hi seran".

Absent Messi, Neymar liderarà l'atac blaugrana davant un Celtic que ja va sorprendre als blaugrana la passada temporada, quan amb un plantejament ultradefensiu van derrotar els blaugrana per 2 a 1. Zubizarreta ha recordat el precedent de la passada temporada, "el Celtic té molt clar com jugar-nos, ja l'any passat ens va complicar molt les coses, però cada partit és una caixa per obrir".

Más información

D'altra banda, i en referència a la Lliga, el director esportiu blaugrana ha assegurat que és massa aviat per tenir en compte la diferència de 5 punts d'aventatge que el Barça té sobre el Reial Madrid.

El Barça entrenarà aquest vespre a Celtic Park. Abans, compareixeran en roda de premsa Cesc Fàbregas i l'entrenador Tata Martino.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00