Sociedad

Celtic-Barça: l'hora de Neymar

El brasiler assumirà el rol del lesionat Messi a Celtic Park, on el Barça no vol repetir l'experiència de la passada temporada, quan va perdre per 2 gols a 1

Neymar y Messi entrenando con el Barcelona(INSTAGRAM NEYMAR)

El Barça juga aquest vespre a Celtic Park amb el repte de superar l'absència de Leo Messi. "Mai és fàcil superar la baixa del millor jugador del món", assegura Tata Martino, que afegeix però que "si les coses no ens surten bé, en cap cas utilitzarem l'absència de Messi com a excusa".

La lesió de l'argentí fa que totes les mirades se centrin en Neymar. Al brasiler se'l va fitxar per no dependre en excès del desequilibri de Messi. Avui Neymar assumirá el rol de líder de l'equip. Cesc hi confia, assegurant que "si hi ha algú preparat per fer de Messi, aquest és Neymar, tot i que tots haurem de donar un pas endavant".

El Barça vol evitar repetir l'experiència de la passada temporada, quan el Celtic va sorprendre als blaugrana guanyant el partit per 2 gols a 1. En aquest sentit, i esperant un plantejament molt defensiu dels escocesos, Tata Martino exigeix als seus futbolistes "tenir molt més control del partit, ser més precisos i evitar concedir jugades d'estratègia que pugui aprofitar el rival".

Más información

El partit entre Celtic i Barça es jugarà a les 20.45h. Els blaugrana són líders del grup després de guanyar l'Ajax per 4 a 0 a la primera jornada.