Sociedad

Messi: "Tornaré aviat"

Leo Messi completarà la seva recuperació a Barcelona i no anirà amb la selecció, tot i que el seleccionador argentí, Alejandro Sabella, l'havia convocat per els dos propers partits del combinat argentí

El argentino celebra con Cesc su gol en el estadio de los Juegos Mediterráneos de Almería.(EFE)

Messi es va lesionar dissabte a Almería i en principi haurà d'estar dos o tres setmanes de baixa, un diagnòstic que el descarta per els partits amb el Barça davant el Celtic de Glasgow i el Valladolid i també per els dos partits que Argentina disputarà la propera setmana.

A través de la xarxa social xinesa Tencent Weibo, Leo Messi ha manifestat que "sento molt no poder disputar els propers partits i no poder estar amb la meva selecció, però tornaré aviat si Déu vol, ja que la recuperació bona i molt ràpida". L'argentí ha estat avui treballant en la seva recuperació de nou a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí.

Alejandro Sabella finalment ha alliberat Messi dels dos partits amb la selecció i ha convocat en el seu lloc a Mauro Icardi, jugador de l'Inter de Milà i ex futbolista de les categories inferiors del Barça. Argentina juga dos partits intranscendents davant Uruguai i Perú, ja que ja està classificada per el proper Mundial del Brasil.

Más información

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00