Sociedad

Un Barça numèricament perfecte

L'equip blaugrana també és líder a la Champions, i celebra que el joc vagi millorant a mida que avancen els partits

Charlie Mulgrew pelea por el control del balón con el delantero brasileño Neymar.(EFE)

Després de derrotar al Celtic de Glasgow (0-1), el Barça lidera el Grup H de la Lliga de Campions en solitari. Els blaugrana han guanyat els dos partits en joc, sumant els 6 punts possibles.

A Europa mantenen, doncs, la perfecció numèrica de la Lliga, on s'han guanyat els 7 partits disputats fins ara. Tot plegat arrodonit amb el triomf a la Supercopa d'Espanya davant l'Atlètic de Madrid.

Tata Martino exigia fa uns dies que el joc de l'equip millorés i avancés cap a l'excel.lència numèrica. Ahir a Glasgow, el tècnic va celebrar que aquest objectiu estigui més a prop. "Ha estat el nostre partit més complet", assegurava Martino, destacant el control de la pilota i les poques opcions que el seu equip va concedir al Celtic.

Más información

Tot, a més, el dia que no hi era Messi. Martino es va mostrar satisfet pel partit de Neymar, encarregat d'assumir el rol de l'argentí, tot recordant que "preferim jugar amb Messi, però tenim un planter tan competitiu que mai podrem excusar-nos en la baixa de Messi per justificar un mal resultat".