Martes, 05 de Julio de 2022

Otras localidades

El Bulli Foundation tindrà via lliure abans de final d'any

El Conseller de Territori i Sostenibilitat diu que els retocs a la llei del Parc Natural del Cap de Creus que han de permetre la implantació del Bulli Foundation a Cala Montjoi (Roses) estaran fets abans de final d'any.

El Bulli Foundation tindrà via lliure abans de final d'any

Segons Santi Vila, aquest espai serà un exemple de com fer sostenible un parc natural combinant la protecció de l'espai amb determinats usos comercials.

El desembre del 2012 la Comissió Provincial d'Urbanisme va donar llum verd al projecte per convertir el restaurant de Ferran Adrià en una Fundació en ple Parc Natural del Cap de Creus però limitant les ampliacions que s'hi havien de fer i deixant en mans del Govern la possibilitat de concedir-li més marge.

Más información

Aquestes modificacions a la llei del Parc necessàries per encabir-hi el Bulli Foundation i alguns retocs al projecte seran una realitat "abans de final d'any", segons ha dit el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, que ha posat el projecte com un exemple del tipus d'activitats que es poden permetre en un espai natural.

Diu Vila que "quan reconeixes com a parc natural un espai, t'estàs comprometent a fer-lo sostenible i això vol dir que, a part de protegir els seus valors naturals, determinades activitats s'hi han de poder dur a terme". El conseller creu que això quedarà "encarnat d'una manera magnífica, fent possible implantar la fundació Bulli al cor d'un parc natural".

Un cop les últimes traves administratives siguin història, les obres podran començar. Inicialment, es pretenia passar dels 1116 metres quadrats construïts que tenia el restaurant a 1600.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?