Martes, 27 de Septiembre de 2022

Otras localidades

Barcelona descarta els Jocs al 2022

Les objeccions del Comité Olímpic Internacional han acabat de tancar la porta a la candidatura. L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, es reuneix aquest matí amb els alcaldes del Pirineu per explicar-los la situació

Barcelona descarta els Jocs al 2022

ACN

Barcelona no optarà als Jocs de 2022. Les objeccions del Comité Olímpic Internacional suposen un argument de pes per retirar-se de la cursa. Segons fonts municipals, el President del COI, Thomas Bach, ha traslladat a l'Alcalde Xavier Trias que perquè Barcelona tingui opcions d'organitzar uns Jocs d'Hivern, Espanya hauria de tenir competidors d'alt nivell en la majoria d'esports d'hivern i que per aconseguir-ho necessitarà temps. Això vol dir que la recomanació d'aquest organisme és que Barcelona no tingui pressa, que no es presenti als Jocs de 2022.

El mateix alcalde, Xavier Trias, ja fa setmanes que ha posat sobre la taula la possibilitat que Barcelona opti als jocs d'hivern, però no en 2022. Això, la valoració del Comité Olímpic i el NO del Partit Popular fan que l'opció del 22 estigui descartada.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?