Sociedad

Zubizarreta: "Tots hauríem signat arribar així al Clàssic"

El director esportiu blaugrana no té la sensació d'estar davant una setmana clau, i defineix els partits davant Milan i Madrid com a "exàmens parcials"

El director deportivo del Barça, Adoni Zubizarreta, atiende a los periodistas en el aeropuerto(LLUÍS FLAQUER)

Zubizarreta adverteix respecte de l'empat a Pamplona que "sembla que només ens conformem amb treure sempre un 10, i quan treus un 8 es valora com un suspens".

Andoni Zubizarreta ha rebaixat el grau d'importància de la setmana que afronta el Barça. L'equip de Martino juga demà a Milà en Champions, i rep el Reial Madrid dissabte al Camp Nou. "Al mes d'octubre no podem parlar de setmanes clau, en tot cas som davant dels exàmens parcials", ha assegurat el director esportiu just abans de viatjar cap a terres italianes.

Más información

Zubizarreta no considera preocupant haver perdut dos punts d'aventatge respecte al Madrid just abans del Clàssic. "No es pot parlar d'ensopegada a Pamplona, hem de mirar les coses amb més perspectiva, fins fissabte havíem guanyat tots els partits de Lliga i Champions, tots hauríem signat a principi de temporada arribar en aquesta situació al Clàssic, sent líders amb 25 de 27 punts sumats a la Lliga".

En aquest sentit, i després de l'empat davant Osasuna, Zubizarreta demana rebaixar el grau d'exigència a què se sotmet l'equip, tot assegurant que "sembla que només ens conformem amb treure sempre un 10, i quan treus un 8 es valora com un suspens".

El Barça viatja avui a Milà amb una convocatòria de 22 futbolistes. Tata Martino ha convocat tots els disponibles menys Isaac Cuenca. Tampoc jugaran davant el Milan els lesionats Alba i Afellay.