Sociedad

Martino: "No em preocupa que Messi no faci gol perquè ell sempre és important"

El tècnic argentí defensa el rendiment del futbolista argentí argumentant que al clàssic va fer una feina trascendental recuperant pilotes i treballant per l'equip.

Un instante de la rueda de prensa del entrenador del FC Barcelona, Tata Martino(BARÇA TV)

Gerardo "Tata" Martino ha defensat el rendiment de Leo Messi assegurant que es troba bé físicament i que el debat sobre el seu estat existeix més a la premsa que a dintre del vestidor. "A mi no em preocupa que Messi faci o no faci gols perquè l'aportació que ell fa a l'equip sempre és molt important. Fins i tot, l'altre dia va fer una feina de recuperació i de treball per l'equip que va ser fenomenal", ha argumentat el tècnic argentí. El Tata Martino assegura que va parlar amb Messi sobre la seva posició al camp: "Li vaig preguntar què en pensava de jugar a la dreta perquè a la selecció argentina també ha jugat per darrera d'Higuaín i a nosaltres ens sembla que hi ha partits on pot desequilibrar més des de fora que de davanter centre". Martino afegeix que "la presència al camp de Messi sempre és molt alentadora per l'equip".

Más información

De cara al partit contra el Celta, el tècnic argentí admet que hi haurà canvis a l'onze inicial. "Hi ha jugadors que acumulen desgast i hem de cuidar tots els futbolistes perquè siguin importants". De les seves declaracions es desprén que Puyol i Piqué seran la parella de centrals titular i que hi haurà més canvis a l'alineació. "Guanyar el clàssic és una cop anímic però em resisteixo a descartar al Madrid perquè això recent està començant", ha avisat el Tata Martino.

Tata Martino: ""No em preocupa que Messi no faci gol perquè ell sempre és important"

02:47

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/20131028csrcsrcat_27.Aes/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Sique Rodríguez

Sique Rodríguez

Director del 'Què t'hi jugues!' de SER Catalunya y de 'El Bar'

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00