Jueves, 06 de Octubre de 2022

Otras localidades

També amb una porra

Els Mossos també haurien colpejat l'empresari del Raval amb una porra. Així ho recull un atestat de la Policia Nacional que és qui està investigant si aquests agents van extralimitar-se

Un fotograma del vídeo publicat pel diari EL PAÍS on es veu l'actuació dels policies al Raval, la nit del 5 d'octubre

Un fotograma del vídeo publicat pel diari EL PAÍS on es veu l'actuació dels policies al Raval, la nit del 5 d'octubre / EL PAÍS

Els investigadors han analitzat els vídeos de la pallissa que van enregistrar els veïns i han recollit el seu testimoni

Segons fonts judicials, l'informe, que ja té la jutge del cas, es basa en un anàlisi d'aquestes imatges i conclou que alguns agents van pegar amb una porra l'empresari. Un extrem que també confirmarien diversos dels veïns que van presenciar la pallissa.

Aquests testimonis, un dels quals és l'autor del vídeo sobre l'agressió, també haurien explicat a la jutge que alguns agents haurien pegat l'empresari quan ja estava immobilitzat de mans i peus i que haurien continuat agredint-lo quan ja no cridava.

Els testimonis haurien negat que l'empresari s'hagués resistit a la identificació policial. Expliquen que només va fer un intent de marxar i que immediatament diversos agents se li van llençar a sobre.

També haurien dit a la jutge que quan els policies van traslladar l'home, encara lligat, al cotxe patrulla ja semblava inconscient. Aquesta versió contradiu l'atestat dels Mossos, que assegura que la víctima es va resistir a la detenció i que no perd el coneixement fins que està dins del vehicle. La jutge ha demanat que s'identifiqui tots els agents que van participar en el dispositiu, una cosa que el departament d'Interior ha assegurat que farà.

Ramón Labrador: ''Hay episodios que nadie querría haber visto, ni vivido''

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?